fbpx

Нашата Мисия

Да предостави на земеделските предприемачи и едри производители необходимото оборудване и познания с които да повишат производителността на труда, да намалят себестойността на продукцията и да увеличат своята конкурентоспособност.

Земеделска Техника

“Рио Агро” сe специализира във внос на различни видове комбайни и селскостопански машини от САЩ. За целта си сътрудничи с надеждни американски партньори и доставя най-добрите машини за бране на всички видове костилкови, семкови, черупкови и ягодови овощни плодове от световно известните марки “Littau Harvester”, “Korvan”, “OMC” и “D’Amico Officine”.

Агроцентър и Аптека

“Рио Агро” разшири териториалния си отпечатък извън България, както и основа първият в страната специализиран агро-център. “Рио Агро” предлага иновативни агро системи и технологии като напоителни системи, оръдия против градушки, радарни системи, косачки, фрези, разпръсквачи, мулч, препарати за растителна защита, торове и други растителни хранителни добавки.

Агро Консултиране

Като лидер в индустрията предлагаме цялостни консултантски услуги за нови и установени земеделци. С цел увеличаване на добивите, консултантските услуги включват полеви визити от квалифицирани агрономи и взимане и лабораторно анализиране на почвени проби. Изготвяме съобразни планове за подхранване и отглеждане на специфичните видове и сортове растения въз основа на специфични климатични условия.

Количка
Scroll to Top